VM | Oil

VM OIL u siguron klientëve cilësi, duke testuar naftën e importuar në laboratorë me standardet më të larta dhe të autorizuar për shërbime.

Besojmë fuqishëm që kualiteti nuk është luks, por është e drejtë fundamentale e klientëve, andaj synimi ynë është të dallohemi nga konkurrentët me cilësinë e produkteve te vajit, naftes dhe derivateve te saja me shërbimet cilësore ndaj konsumatorit dhe me integritet të lartë të kompanisë.

VM Oil ofron edhe autolarjen, me teknologjine me te larte te larjes se makinave. Per me shume kliko mbi fotografine e meposhtme.

Ne kuader te pompes se benzines, klientet mund te furnizohen ne marketin e pompes, me gjera te ndryshme ushqimore si dhe per nevoja te tjera personale.

  • 1

  • 4

  • 3

  • 5

  • 2

  • 6

VM | Autolarja

cmimore
Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

sixteen + eleven =

clear formSubmit