VM | Restaurant

Me nje ambient modern dhe elegant te restaurantit ne VM Center, ju mund te kenaqeni si ne shoqerine e miqve poashtu edhe te familjes. Shijoni ushqimin e pergatitur me nje perkushtim te larte si dhe me nje sherbim tejet cilesore.
Zgjidhje te shumta nga vererat vendore dhe nderkombetare, koktejet e ndryshme si dhe menyja qe ofron zgjidhje te shumta nga kuzhinat me te njohura europiane, duke filluar prej recetave tona tradicionale, e deri te picat dhe pastat e mirenjohura italiane.
Restauranti ofron jo vetëm ushqim e pije; ekipi yne profesional është i gatshëm t’ iu ndihmojë në organizimin e festave, ditëlindjeve, dhe takimeve  tjera për  ju si dhe ofrojme sallen adekuate per dreka apo darka pune me nje privatesi totale.

-Ne ofrojme ushqimin me te mire ne qytet.
-Gjithnje me mish dhe perime te fresketa.
-Sherbim profesional dhe i shpejte.
-Kenaqesi dhe komoditet absolut.

Galeria

  • 4

  • 2

  • 5

  • 3

  • 1

chef_pic

Menyja e Muajit

Oferta e meposhtme vlen vetem per muajin Dhjetor

mish qengji ne sacMish viçi nën saç

Mish viçi i pjekur nën saç. I pjekur ne temperaturë konstante  si dhe i servuar me perime, patate dhe oriz.

chef_box_5Supë me patate

Supe 100% natyrale, e pregaditur me bazë te patateve, e fresket dhe është ne menynë ditore.

mengjeset e fundit
sallatasupa e fundit
sallatasupa e fundit
pizza e fundit
pastat e fundit
skara e fundit