VM | Pasticeria

Te gjitha llojet e embelsirave i gjeni ne pasticerine tone. Duke filluar prej akulloreve e deri te tortet e medha. Per cdo aheng apo event ne familjen tuaj, pasticeria yne ju ofron lloje te shumta dhe te shijshme te torteve, duke e plotesuar cdo shije tuajen. Te gjitha embelsirat pergaditen me perkushtimin me te larte si dhe me perberesit me kualitativ.
E per mysafiret tane te vegjel ofrojme tortet me heronjt e tyre te pelqyer, duke ua zbukuruar ditelindjen edhe me shume.
Me poshte e keni menyne e pasticerise VM Center

Pasticeria Meny