femija
kendi i lojrave

Ne ofrojmë një ambient të sigurt për fëmijët tuaj, jemi një vende ideal dhe magjik për te gjithe fëmijët . Me një hapësirë gjigante ku kemi një sërë lojëra dhe lodra të ndara sipas moshave per te cilet kujdesen edukatoret tona të kualifikuara.
Ju ofrojmë një përvojë të bukur dhe miqësorë për familjen tuaj në një mjedis të sigurt.
Prindërit mund të relaksohen ne restaurantet kafiterit tona  apo të bejne shoping perderisa femijet e tyre kalojne momente magjike ne kendin e tyre.