VM | Bistro Bar

Pas shoppingut relaksohuni ne Bistro Bar, me ambient komod dhe relaksues. Jemi perkujdesur qe te ofrojme nje ambient mjafte te ngrohte dhe familjare. Duke filluar prej kafes e deri te koktejet e ndryshme, jemi perkujdesur qe te ofrojme komoditetin e duhur. Poashtu mund te shijoni ushqimet e shpejta si sendvich, pica, burger etj. Nga Bistro Bar si dhe nga te gjitha kendet tjera te VM Center, ju mund t’i vezhgoni teksa femijet tuaj luajne ne kendin e lojrave.

Menyja e Bistro Bar