VM Center

VM Center është qendra më e madhe tregtare në Lugine te Presheves dhe rajon. E pozicionuar në mënyrë ideale ne zonen industriale eshte vetem 2 km larg qendres se qytetit. Ne dy kate si dhe me 5.000 metra katrore, jane te vendosura supermarketi mire i furnizuar, restauranti, bistro bar kafe, pasticeria, kend te lojrave per femije si dhe dyqane tjera.
Tek ne mund te kaloni kohen tuaj te lire me me te dashurit, familjen apo shoqerine. Shoping dhe relaksim, zgjidhni vet.
Perderisa jeni duke bere shoping, per mysafiret e vegjel perkujdesen edukatoret profesionale ne kendin e lojrave, aty ku femijet mund te argetohen apo te njoftohen me moshataret e vet. Pas nje blerje te shkelqyeshme, mund te freskoheni ne bistro bar apo pasticerite komode qe jane ne kuader te VM Center, apo te shijoni specialitetet e ndryshme ne restaurant.
Blerja eshte definitivisht kenaqesi, ndersa VM Center-destinacioni i preferuar qe i ofron gjitha te mirat ne nje vend.
Tani mund te perjetoni nje qender moderne tregtare.

vm center

MISIONI

Misioni yne kryesore eshte qe me kapacitetet dhe mundesite tona maksimale t’i ofrojme qytetareve te lugines nje alternative te re te praktikave moderne te jeteses duke ofruar produkte dhe sherbime cilesore, konkuruese ne vend dhe me gere.

VISIONI

Synimi yne eshte qe te krijojme nje komunikim dhe lidhje me konsumatoret, duke e shendrruar keshtu VM Center si epiqender e blerjes, argetimit dhe kultures ne vendin tone.

OBJEKTIVAT

Te shendrrohemi si alternative e vetme e e blerjes per cdo familje, biznes etj. si dhe te krijojme sa me shume vende te lira te punes per kuadrot e reja dhe ambicionze.

Regjistrohu dhe njoftohu me ofertat me te reja nga VM Center!

Me regjistrimin tuaj, jo do te njoftoheni per aksionet dhe ofertat permes e-mail adreses tuaj.

IDVM Kartela

Se shpejti VM Center do te pajis konsumartoret lojal me VM Kartele, si dhe do te kene bonuse dhe zbritje pas cdo blerjes. Do te ju njoftojme me kohe.  Pajisu me VM Kartelë

vm-center-newspaperVM Katalogu

Shkarko VM Katalogun si dhe njoftohu me zbritjet dhe aksionet me te fundit ne qendren tone tregtare. Katalogu eshte ne formatin pdf.  Shiko Katalogjet tona

VM-Center-plani1PLANIMETRIA

Orientohu ne VM Center, duke shikuar planimetrine si dhe njoftohu per cdo sektore dhe hapesire brenda objektit te VM Center.   Orientohuni ne VM Center