Punësimi

VM Center ka përgjegjësinë sociale që gjithnjë të jetë mundësi punësimi për të gjitha kuadrot e kualifikuara. Ofrojmë kushte sipas standardeve më të fundit të tregut dhe paga konkurruese, gjithnjë duke ju përshtatur ligjit të punës.
Nëse jeni person dinamik, lehtë i adaptuar në punë ekipore dhe respektues i hierarkisë, ju mund të aplikoni lirisht tek VM Center.
Aplikacionin mund ta shkarkoni tek butoni në të djathtë.
Për cdo vend të lirë të punës, ne e publikojmë konkursin, sipas nevojave dhe kërkesave tona.

Për momentin, nuk ka asnjë pozitë të lirë.

Shkarko aplikacionin

Regjistrohu dhe njoftohu me ofertat me te reja nga VM Center!

Me regjistrimin tuaj, jo do te njoftoheni per aksionet dhe ofertat permes e-mail adreses tuaj.

IDVM Kartela

Se shpejti VM Center do te pajis konsumartoret lojal me VM Kartele, si dhe do te kene bonuse dhe zbritje pas cdo blerjes. Do te ju njoftojme me kohe.  Pajisu me VM Kartelë

vm-center-newspaperVM Katalogu

Shkarko VM Katalogun si dhe njoftohu me zbritjet dhe aksionet me te fundit ne qendren tone tregtare. Katalogu eshte ne formatin pdf.   Shiko Katalogjet tona

VM-Center-plani1PLANIMETRIA

Orientohu ne VM Center, duke shikuar planimetrine si dhe njoftohu per cdo sektore dhe hapesire brenda objektit te VM Center.     Orientohuni ne VM Center