newsletter vm center

Bëhu pjese e VM Center Group

1.Regjistrimi

Regjistrimi ne listen e abonuesve behet duke e plotesuar formen e paraqitur ne anen e majte. Te dhenat e juaja perdoren ekskluzivisht vetem per njoftimet dhe ofertat me te fundit nga VM Center.

 

2.Informimi permes email-it

Pas regjistrimit, ju beheni pjese e VM Center Group. Do te njoftoheni direkt permes emailit per te gjitha ofertat, aksionet, zbritjet si dhe kuponat ekskluziv qe i japim per konsumatoret lojal.

 

3.Blerja e artikujve te zgjedhur

Pas infromimit adekuat, ju tanime jeni te infromuar mbi te gjitha cmimet, ofertat dhe aksionet qe i shperndajme vetem per abonuesit.
Blej gjithmone ate qe deshiron, pasi qe ne gjithnje do te perkujdesemi per abonuesit tane lojal.