Regjistrohu dhe njoftohu me ofertat me te reja nga VM Center!

Me regjistrimin tuaj, jo do te njoftoheni per aksionet dhe ofertat permes e-mail adreses tuaj.

IDVM Kartela

Se shpejti VM Center do te pajis konsumartoret lojal me VM Kartele, si dhe do te kene bonuse dhe zbritje pas cdo blerjes. Do te ju njoftojme me kohe.   Pajisu me VM Kartelë

vm-center-newspaperVM Katalogu

Shkarko VM Katalogun si dhe njoftohu me zbritjet dhe aksionet me te fundit ne qendren tone tregtare. Katalogu eshte ne formatin pdf.   Shiko Katalogjet tona

VM-Center-plani1PLANIMETRIA

Orientohu ne VM Center, duke shikuar planimetrine si dhe njoftohu per cdo sektore dhe hapesire brenda objektit te VM Center.     Orientohuni ne VM Center